Tarieven

Tarieven 2018

Overzicht tarieven van de diensten per 01-10-2016

Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTWWanneer u tot 120% van het bijstandsniveau leeft,  vergoedt uw gemeente mogelijk de kosten voor bewindvoering middels ‘bijzondere bijstand’.  Stichting BELANA bewind & Inkomensbeheer  vraagt deze bijstand voor u aan, waardoor u geen extra financiële lasten krijgt.De kosten van meerderjarigenbewind worden door de rechter bij het uitspreken van curatele of bewind vastgesteld en deze worden jaarlijks geïndexeerd.Alle tarieven kunt u tevens terugvinden op bij de Regeling beloning curatoren, bewindvoerders en mentoren.

Schuldhulp

Wanneer uitgaven veel hoger zijn dan de inkomsten en de schulden de ondernemer boven het hoofd dreigen te groeien, bieden wij gespecialiseerde schuldhulpverlening aan. Voor deze specifieke vorm van schuldhulpverlening aan ondernemers met (problematische)schulden hebben wij zelf de benodigde kennis en expertise in huis. Ook kan, in samenwerking met ons administratief bedrijf, budgetbegeleiding en budgetbeheer ingezet worden. Wij doen er alles aan om de ondernemer in elke situatie een passend financieel arrangement te bieden.

lees meer >>

Jan 7, 2013

Kabinet regelt aftrek rente voor huizenverkopers met een restschuld

Dit voorstel hebben minister Blok (Wonen en Rijksdienst) en staatssecretaris Weekers (Financiën) naar de Tweede Kamer gestuurd. Zij geven daarmee gevolg aan een afspraak uit het Regeerakkoord. meer nieuws >>

Copyright 2012 Belana - Bewind     |     Ontwerp en ontwikkeling SILVERBEE