Vacatures


Op zoek naar een uitdagende baan? Welkom bij Stichting BELANA bewind & Inkomensbeheer (hierna: BELANA). BELANA heeft als doel het beheren en werven van bewind over vermogens en inkomens van derden (beschermingsbewind), schuldhulpverlening en het voeren van mentorschappen. BELANA opereert landelijk, bij alle kantongerechten. BELANA heeft te maken met verschillende regelgeving en richtlijnen (Burgerlijk Wetboek, aanbevelingen LOVCK, diverse gemeentelijke regelingen, privacy wet, fiscale wetten etc.)

 

Assistent bewindvoerder (m/v)

 Bewindvoerder (m/v)

 Stagiair bewindvoerder (m/v)Stagiair bewindvoerder (afstudeeropdracht) (m/v)Mentor (m/v)Voor meer informatie kan je contact opnemen via 085-7733766 of stuur direct je sollicitatie naar hrm@belana.nl t.a.v. mevrouw van Duijne.

Schuldhulp

Wanneer uitgaven veel hoger zijn dan de inkomsten en de schulden de ondernemer boven het hoofd dreigen te groeien, bieden wij gespecialiseerde schuldhulpverlening aan. Voor deze specifieke vorm van schuldhulpverlening aan ondernemers met (problematische)schulden hebben wij zelf de benodigde kennis en expertise in huis. Ook kan, in samenwerking met ons administratief bedrijf, budgetbegeleiding en budgetbeheer ingezet worden. Wij doen er alles aan om de ondernemer in elke situatie een passend financieel arrangement te bieden.

lees meer >>

Jan 7, 2013

Kabinet regelt aftrek rente voor huizenverkopers met een restschuld

Dit voorstel hebben minister Blok (Wonen en Rijksdienst) en staatssecretaris Weekers (Financiën) naar de Tweede Kamer gestuurd. Zij geven daarmee gevolg aan een afspraak uit het Regeerakkoord. meer nieuws >>

Copyright 2012 Belana - Bewind     |     Ontwerp en ontwikkeling SILVERBEE