GGZ instellingen


Stichting BELANA Bewind & Inkomensbeheer heeft goede contacten met organisaties zoals Mediant, de Tender, het RIBW en meer. 
We begeleiden mensen met psychische problemen zowel op financieel- als op persoonlijk vlak. Vaak is dit dan een combinatie van bewind & mentorschap.
Uiteraard komt alleen bewind, of alleen mentorschap, ook voor. Veel mensen met psychische problemen ervaren stress als zij zelf hun financiën moeten regelen. Derhalve kan het een enorme verademing zijn als deze doelgroep heeft gekozen voor inkomensbeheer of beschermingsbewind. Hierdoor kan de persoon zich richten op het persoonlijke vlak, en één van onze bewindvoerders zorgt ervoor dat er een financieel stabiele situatie wordt gerealiseerd. 
Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van mensen met psychische problemen zoals onder andere borderline, depressie en schizofrenie.

Schuldhulp

Wanneer uitgaven veel hoger zijn dan de inkomsten en de schulden de ondernemer boven het hoofd dreigen te groeien, bieden wij gespecialiseerde schuldhulpverlening aan. Voor deze specifieke vorm van schuldhulpverlening aan ondernemers met (problematische)schulden hebben wij zelf de benodigde kennis en expertise in huis. Ook kan, in samenwerking met ons administratief bedrijf, budgetbegeleiding en budgetbeheer ingezet worden. Wij doen er alles aan om de ondernemer in elke situatie een passend financieel arrangement te bieden.

lees meer >>

Jan 7, 2013

Kabinet regelt aftrek rente voor huizenverkopers met een restschuld

Dit voorstel hebben minister Blok (Wonen en Rijksdienst) en staatssecretaris Weekers (Financiën) naar de Tweede Kamer gestuurd. Zij geven daarmee gevolg aan een afspraak uit het Regeerakkoord. meer nieuws >>

Copyright 2012 Belana - Bewind     |     Ontwerp en ontwikkeling SILVERBEE