Ouderen


Ouder worden hoort bij het leven, helaas gaat ouderdom regelmatig gepaard met medische klachten. Er kan sprake zijn van dementie, of lichamelijke beperking. Soms lukt het simpelweg niet om nog mee te draaien in het huidige digitale tijdperk, waardoor er financiële problemen ontstaan. Er kan van alles spelen waardoor het voor een oudere prettig kan zijn om te kiezen voor inkomensbeheer danwel beschermingsbewind, wellicht ook in combinatie met mentorschap.

We hebben ruime ervaring met het begeleiden van ouderen zowel op gebied van financiën als van zorg. 

Schuldhulp

Wanneer uitgaven veel hoger zijn dan de inkomsten en de schulden de ondernemer boven het hoofd dreigen te groeien, bieden wij gespecialiseerde schuldhulpverlening aan. Voor deze specifieke vorm van schuldhulpverlening aan ondernemers met (problematische)schulden hebben wij zelf de benodigde kennis en expertise in huis. Ook kan, in samenwerking met ons administratief bedrijf, budgetbegeleiding en budgetbeheer ingezet worden. Wij doen er alles aan om de ondernemer in elke situatie een passend financieel arrangement te bieden.

lees meer >>

Jan 7, 2013

Kabinet regelt aftrek rente voor huizenverkopers met een restschuld

Dit voorstel hebben minister Blok (Wonen en Rijksdienst) en staatssecretaris Weekers (Financiën) naar de Tweede Kamer gestuurd. Zij geven daarmee gevolg aan een afspraak uit het Regeerakkoord. meer nieuws >>

Copyright 2012 Belana - Bewind     |     Ontwerp en ontwikkeling SILVERBEE