Jeugdzorg


Jongeren komen helaas vaker in aanmerking met financiële problemen dan dat er in de eerste instantie gedacht wordt.
Uit landelijk onderzoek blijkt dat in 2015 zeker de helft van de Nederlanders tussen de 18 en 27 jaar schulden had. 
Vaak begint het met het niet (kunnen) betalen van de zorgverzekering en/of mobiel abonnement, wat uiteindelijk uitloopt tot hoge rekeningen bij incassobureaus en deurwaarders.
Vooral bij deze doelgroep merken wij dat er schaamte is en dat de jongeren niet open zijn over hun financiële situatie, wat opzich begrijpelijk is.
Echter is het juist van groot belang om direct hulp in te schakelen, hoe vroeger hoe beter. 
Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van deze doelgroep, en we hebben zelf ook een jong team. Hierdoor zijn we toegankelijk en is de drempel minder hoog.

Schuldhulp

Wanneer uitgaven veel hoger zijn dan de inkomsten en de schulden de ondernemer boven het hoofd dreigen te groeien, bieden wij gespecialiseerde schuldhulpverlening aan. Voor deze specifieke vorm van schuldhulpverlening aan ondernemers met (problematische)schulden hebben wij zelf de benodigde kennis en expertise in huis. Ook kan, in samenwerking met ons administratief bedrijf, budgetbegeleiding en budgetbeheer ingezet worden. Wij doen er alles aan om de ondernemer in elke situatie een passend financieel arrangement te bieden.

lees meer >>

Jan 7, 2013

Kabinet regelt aftrek rente voor huizenverkopers met een restschuld

Dit voorstel hebben minister Blok (Wonen en Rijksdienst) en staatssecretaris Weekers (Financiën) naar de Tweede Kamer gestuurd. Zij geven daarmee gevolg aan een afspraak uit het Regeerakkoord. meer nieuws >>

Copyright 2012 Belana - Bewind     |     Ontwerp en ontwikkeling SILVERBEE